bröd och skådespel

17 jan. 2011

Läslistan

Ett av nyårslöftena är att jag ska läsa mer. Det borde inte vara så svårt då förra årets läsning var mycket sparsam. Kanhända har jag redan innan januari är till ända läst mer än i fjol. Jag har en läslista (fiktiv än så länge, men jag funderar på att göra den konkret). På den för jag in titlar på böcker som jag vill läsa. Och sedan försöker jag läsa och läsa och läsa så att jag lyckas beta av böckerna på listan en efter en. Så här ser ett avsnitt av listan ut idag:

Fatta eld
Revolt
Vägen
Metro 2033
Windup Girl
Terminal World

De sista fyra böckerna på listan har jag lånat på biblioteket (Stadsbiblioteket i Västerås). Toppen att det finns ett visst utbud av SciFi utöver allt annat.

Kom gärna med fler förslag på vad jag ska ta med på listan. Alla genrer är välkomna. Bara böckerna är "bra" i någon mening.

:-)

Mvh Calle/Calle

8 jan. 2011

Nytt år, nya tag - men med vaddå?

Ja, så tog år 2010 slut och 2011 började. Vad ska det nya året föra med sig? Nu när jag har pustat ut och hämtat mig efter julens och nyårets alla höjdpunkter så har jag börjat blicka framåt. Vad ska jag satsa på under det kommande året - spela, läsa eller skriva?

Som det verkar blir det inte mycket spelande. Återstår alltså läsa och skriva! Och det tänker jag göra!! Men exakt vilka projekt? Den som lever får se...
;-)

/Calle