bröd och skådespel

30 jan. 2012

Explorator är död - Länge leve Explorator!

Stiltje på Explorator hela hösten. Explorator - rollspelsbloggen - död!
Inget rollspelande - inget att skriva om.
Bloggen dog.

På rollspelsfronten intet nytt (bara lite...)
Anledningarna till att det inte spelats något rollspel under hösten är flera, men en bidragande orsak är kanske att det helt enkelt inte varit så intressant (just nu), hur konstigt det än kan låta. Att det har funnits - och finns - sådant som är minst lika stimulerande och roande. Som till exempel att baka bröd och skriva på en roman. Eller att umgås med sina barn.
Var sak har sin tid!
(Rollspelandets guldår var: 1984-1994, 1999-2009. Så nästa hausse börjar 2014?)

Men Explorator ger sig inte så lätt! Det finns ju mycket annat intressant här i livet än rollspel. 

Länge leve Explorator!
Explorator reser sig nu, 2012, likt Fenix (fågeln, inte tidningen).
Explorator, i en ny skrud och med nytt innehåll.
Okej, jag erkänner. Det kommer fortfarande att dyka upp inlägg om rollspel. Men inte bara. Nu satsar jag på allt som jag tycker är intressant och roligt!

Färglägg världen!
Risken är förstås uppenbar: att ni läsare blir förvirrade och tappar intresset. Men eftersom jag tror att min sammansättning av intressen inte är så unik, så tror jag att det finns flera där ute som har en liknande palett som min att färglägga världen med.

Närmaste tiden
Under 2012 kommer Explorator att handla om romanskrivande och litteratur, surdegar och brödbakning, ölprovning och hembryggning, rollspel och brädspel - och mycket annat som är skojigt, stimulerande, angeläget och intressant!

Väl mött 2012!
/Calle

PS. Kanske en freudiansk felskrivning. Jag råkade i alla fall skriva "Länge level Explorator!" som rubrik på det här inlägget. Snacka om rollspelsskadad. Hur som helst. Låt oss hoppas på en högre level på bloggen detta år! :-) DS

Inga kommentarer: