bröd och skådespel

17 okt. 2010

Spelmöte i sikte, men först Tyskland

Det är glest mellan spelmötena. Men nu har vi bokat in ett till slutet av oktober. Jag ser fram mot det av hela mitt hjärta. Det är alltid roligt att spela med min spelgrupp. Den här gången kan jag fullt ut njuta av att "bara" vara spelare. Den andre "huvudspelledaren" i gruppen ska nämligen återigen bjuda gruppen på ett äventyr och det brukar han göra riktigt bra. Dessutom blir det första speltestet av ett nytt regelsystem, ett som spelledaren själv snickrat ihop. Jag har kollat igenom det och det ser lovande ut, enkelt och komplett. Det kommer att passa spelgruppen mycket väl.

Men innan dess så är det dags för en jobbresa till Tyskland. Jag hoppas jag får tid att shoppa mycket. Bland annat lockar de tyska spelbutikerna. Det vore schysst att komma hem med något nytt och spännande i spelväg, ganska lagom till senhöstens mörka kvällar. (Några tips?) En annan effekt av att jag åker iväg på jobbresa är att jag kanske eventuellt får lite dötid på kvällarna - och på resorna, tid att läsa och skriva. (Fler tips?)

Hur det blir med den saken, det får vi se. Det kanske bara blir jobb och jobb också. Sånt har hänt förut...

Vi hörs
/Calle

3 kommentarer:

kosta sa...

Läsa: The January Dancer

Calle sa...

Tack för tipset, kosta!
Jag kollade på Galleria Kaufhof idag men där hade de bara böcker på tyska (inkl. Stieg Larsson, Henning Mankell och Astrid Lindgren). Imorgon ska jag kolla en riktig bokhandel! Imorgon ska jag också kolla en riktig spelbutik (eller åtminstone leksaksbutik). Mannheim är en riktigt bra shoppingstad, dock framförallt vad gäller kläder, skor, väskor och andra "modeartiklar", dvs inget för rollspelsnördar... ;-)

Calle sa...

De har ju bara böcker på tyska här! Aaargh... The January Dancer och alla andra bra böcker får vänta tills jag är tillbaka i Sverige igen!
Tur att jag tog med mig Trail of Cthulhu så jag har något att bläddra i.
:-)